Wellnesskarret er et træbadekar
Wellnesskarret er et træbadekar

Træbadekar

 

Der var engang….. sådan starter mange eventyr - også vores. På en vinterferie i Sverige oplevede vi det eventyr, at sidde i et Wellnesskar og kigge stjerner under en frostklar sort nattehimmel, kun oplyst af lidt levende lys. Det er svært at beskrive, det skal prøves!

 

Efter kort tid i sådan et Wellnesskar var vi så varme, at vi i badetøj kunne sidde på kanten af karret eller i en snedrive uden at fryse. Vi dampede, så vi lignede skovens elverpiger – en oplevelse der betød, at vi måtte eje sådan et Wellnesskar.

 

Vi anskaffede en stor trætønde, lavede en ovn efter svensk model og efter at pladesmeden, snedkeren og alt-mulig-manden Leif havde brugt alle sine evner - og sin kones med - stod vores Wellnesskar klar i haven.

 

Alle burde prøve det - derfor sælger vi flotte, gedigne udendørs Wellnesskar af 45 mm tykke træplanker (en af markedets tyk- keste) fra langsomtvokset gran. 

I den rustfrie ovn med skorsten, som står nede i Wellnesskarret skærmet af med en sikkerhedsvæg, fyres op med brænde eller briketter, efter at karret er blevet fyldt med vand.

 

Et Wellnesskar er anvendeligt, sommer og vinter, opvarmet eller uopvarmet, alt efter hvad man er til. Et Wellnesskar klæder haven godt, og der kan skabes et dejligt udemiljø, som giver en god vekselvirkning mellem inde- og udeliv, for både børn og voksne.

 

 

150 cm. "snakkekar"

Vores lille Wellnesskar er lavet af de samme kraftige materialer som det store kar, dog med en nyudviklet rustfri ovn, der tager mindst mulig plads op i karret, så der alligevel kan være en lille familie i det hvis nødvendigt, men stadig er det en rigtig pas- sende størrelse til to der bare vil snakke og nyde varmen og hinanden. 

 

Karret er bygget med lav indstigningshøjde, så det er let at komme ned i. Man sidder meget behageligt på bunden, enten med strakte ben eller på hug, idet vandets opdrift gør, at man "svæver" med lethed i vandet. 

 

På grund af størrelsen er Wellness "snakkekarret" hurtigt at fylde og varme op, dvs. billigt i drift både med hensyn til vand og brænde.

Da vandforbruget er så forholdsvis lille (ca. 1,25 m3), vil man ikke have behov for at vedligeholde vandet eller brug for et sandfilter, idet man typisk tømmer karret, når man har brugt det ca. 3 dage, og fylder det påny næste gang man skal bruge det. 

Rengøring af karrets indvendige sider foretages nemt tilgænge- ligt hver gang det tømmes.

 

200 cm. familiekar

Et pænt stort, gedigent, Wellnesskar med god plads til alle vennerne eller hele familien.

Der er god plads i karret, hvor man sidder på lave træbænke, afskærmet fra en stor, rustfri ovn, der effektivt varmer vandet op.

Nedstigning i karret foregår via en udvendig trappe.

 

Da tidsforbruget til fyldning af dette kar er noget større end til det på 150 cm., og vandmængden ligeledes (ca. 2,75 m3), kan man vælge at vedligeholde vandet mellem badene med pool- produkter samt bruge et lille sandfilter, men man kan selvfølge- lig også lukke vandet ud efter brug og fylde det påny næste gang der skal bades.

 

Montering og opsætning af Wellnesskarrene

Begge vores kar er til at samle selv hvis du er en gør-det-selv M/K, og købes som samlesæt, men du kan også bestille os til at samle dem for dig. 

 

Hvis vi bestilles til at samle Wellnesskarret for dig, vælger vi alt efter tilgængeligheden på opsætningsstedet, om vi samler kar- ret på stedet, eller om vi samler det hjemmefra. 

Hvis der er plads til en trailer, kan vi med et specialbygget transportstativ køre karret lige ind på den plads, det skal stå på. Herefter skal du blot selv slutte afgangsstudsen under bunden af karret til et afløb, fylde vand i, og varme op. 

 

 

Familien Andersen i vores første Wellnesskar

Vores træbadekar er nemt at rengøre

Venner på besøg til vinterbad i haven.

Frost, sol og 38 grader varmt vand er en god kombination synes husets herre som er hoppet i "snakkekarret"

Den rustfrie ovn i det lille 150 cm. snakkekar fylder ikke meget.

Spændbånd til lille 150 cm. kar.

Et kig ned i det 200 cm. store "familiekar" med bænke.

Begge kars 45 mm brede topkanter er lækkert afrundede når de leveres samlet af os.

Hvis karret leveres samlet køres det ind på plads på vores specialfremstillede transportvogn.

Se vores tilbud på træbadekar her!

 

WWW. Wellnesskarret.dk      strandbakken 41. 4736 karrebæksminde.

  telefon + 45 4014 3293   mail: info@wellnesskarret.dk